25 Ekim 2050 Salı

Giyim - Kuşam - Mekan

Giyim - Kuşam - Mekan

Kusursuz bir düğünün sırları;
Hayatınızın bu çok özel gününe dair kusursuz anlar saklamak istiyorsanız temel birkaç hazırlığı iyi organize edin. Göreceksiniz herşey mükemmel olacak.
Düğün gününüzü planlamak için zaman ayırın
En az 6 ay önceden düğün gününüzü planlamaya başlayın. Davetli sayınızı gözden geçirin. Düğün organizasyonu konusundaki seçenekleri düşünmek için sakin bir kafaya ihtiyacınız olacağını unutmayın. Bunun bir sıkıntı değil, keyif olduğunu düşünün.


Samimi bir mekan seçin
Düğün gününüz hem sizin hem de konuklarınız için hayatın en keyifli zaman dilimlerinden birisi olacak. Açık havada bir düğün planlıyorsanız aile fertlerinin ve yakın arkadaşların hafta sonu tatilinde ya da uzun bir tatilde olduğu zamanları seçmemekte fayda var. Özellikle yaz aylarındaki tatil programlarını öğrenmeye çalışın. Düğün mekanı davetli sayısına göre seçilmeli. Sıcak, samimi bir mekanı tercih edin.



Çiçekleriniz taze olmalı
Çiçekler düğünün romantik ve harika görünmesini sağlayan unsurlardan birisidir. Çiçekçinizle düğün çiçekleri hakkında konuşun ve gün boyu taze kalacak çiçekler seçin. Bu titizliği saçınıza takacağınız çiçekler ve gelin buketiniz için de gösterin.

Düğün gününüzde mutlaka birşeyler yiyin
Düğün gününün heyecanıyla genellikle gelin ve damat pek bir şey yiyemez. Ama unutmayın, gün boyu ayakta kalacak, davetlilerle tek tek ilgileneceksiniz. Gün içinde birşeyler atıştırıp nikahınıza dolu bir mideyle giderseniz gün boyu daha dayanıklı ve güler yüzlü olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yemek listesini gözden geçirin
Düğün yemeğinizi şansa bırakmayın. Mönünüzü kendiniz hazırlayın ve önceden tadın. Mönünüzü hazırlarken herkesin rahatça yiyebileceği, tatları çok farklı olmayan yemekler seçmeye dikkat edin.

Herkesin sevebileceği müzikler seçin
Düğün gününün müzikleri özel olmalı. Salona girerken çalınacak müzikle imzalar sonrası müziklerin tarzı ortama uygun olmalı. Müzik de tıpkı yemekler gibi herkesin zevk alacağı, romantik, neşeli müzikler olsun. Özellikle farklı yaş gruplarını davet ettiyseniz bu konu daha da önem kazanır.

Rahat olun ve düğün gününün tadını çıkarıtınİşte en önemli bölüm ...Tüm yorgunlukları , heyecanları ve telaşı geride bırakıp , eşinizle birlikte dostlarınızla bir araya geldiğiniz bu çok özel günün keyfini doyasıya yaşayın . Şimdi aşkınızı ve yoğun duygularınızı yaşamanın tam zamanı . Düğün , sizin birbirinizi çok seven bir çift olarak bütün kişisel duyguların kalabalık bir topluluğun önünde yaşandığı çok özel bir ortamdır. Bunu göz ardı etmeyin . Duygularınızı dilediğiniz gibi yaşayın ki , geride mükemmel anılarınız kalsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder